Getijenveld
7652
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7652,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Getijenveld

Getijenveld

Aan de Troelstralaan in Amsterdam, direct naast de sportvelden is dit kleinschalige nieuwbouwproject Geteijenveld gebouwd. Het appartementencomplex bestaat uit 20 luxe woningen verdeeld over zeven lagen. Door zijn ronding aan de voorzijde valt het gebouw op en geeft dit het complex een speels karakter. Elk appartement heeft een ruime berging op de begane grond en een parkeerplaats bij het afgesloten parkeerterrein.

De appartementen van project Getijenveld worden duurzaam gebouwd met een RC-waarde hoger dan 5,0 en aluminium kozijnen met HR++ glas. Het dak is voorzien van zonnepanelen die genoeg energie opleveren voor de verlichting van de entree en algemene ruimtes. Elk type appartement is voorzien van een buitenruimte en de penthouse appartementen beschikken zelfs over een ruim dakterras.

Betrokken partijen

Opdrachtgever

AMGO Ontwikkeling BV

Architect

Gerard Rosbach

Bouwkundig Adviseur

AMD-Ontwerpers en Ingenieurs

Aannemer

Toekomst Bouwgroep/ AMD-Bouw BV

Contructeur

Adviesbureau WFO

Installateur

Realtechnic BV

Project data‚Ä®

Start ontwerp

2013

Oplevering

2015

Omvang

2200 m2 BVO

Locatie

Amsterdam

Datum
Categorie
Nieuwbouw