Wat wij doen
7441
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7441,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Wat wij doen

Nieuwbouw

Een huis bouwen is een hele investering. U verdient dus de allerbeste bouwkwaliteit en een goede bouwbegeleiding. Wij hebben de kennis en ervaring om uw woning te bouwen met verschillende bouwmethodes.

AMD Bouw heeft vele nieuwbouwprojecten uitgevoerd, van vrijstaande villa’s tot rijtjeshuizen. Dit doen we met zorg, kwaliteit, flexibiliteit, deskundigheid en betrokkenheid bij de opdrachtgever. Zoals u in onze portfolio kunt zien realiseert AMD Bouw nu ook middelgrote projecten in de woningbouw.

Wanneer u geïnteresseerd bent, gaan we graag samen met u en de ontwerpers aan de slag. Met een nieuw ontwerp gaan wij uw droomhuis realiseren. U bepaalt uw wensen en eisen; wij begeleiden u tot in detail.

Renovatie

AMD Bouw pakt ook renovatie en verbouw werkzaamheden op. Van fundering-herstel tot uitbouw en dakopbouw. Ook hierbij kunt u rekenen op een juiste begeleiding. Wij maken een duidelijke planning, helderde afspraken om ieder project waar te maken.

Ook doen wij veel afbouw werkzaamheden, zoals schilderwerk, stukadoren, badkamer renovatie, elektra aanleggen, loodgieter werkzaamheden en dergelijke. Wij proberen zo voordelig mogelijk voor u te werken slim te werken met eerlijke loonkosten. Wij houden van duidelijke communicatie en geen verassingen achteraf.

Vastgoed

AMD Bouw BV is ook actief in de vastgoed-branche. Verkoop en verhuur van woningen en managen van bouwproject behoort ook tot onze diensten. Wij houden de ontwikkelingen in de vastgoed- en onroerende goed-markt bij en hebben ruime ervaring met projectontwikkeling van zelfbouw. Bij zelfbouw staan uw wensen centraal en heeft u maximale invloed op uw woning. U bent zelf de opdrachtgever en u heeft de vrijheid om (binnen de randvoorwaarden) uw project vanaf het ontwerp tot de uitvoering waar te maken.

AMD Bouw heeft ervaring met tientallen individuele zelfbouwers en meerdere bouwgroepen van grotere projecten.

Ontwerpbureau

Het ontwerpbureau van ons bedrijf is de AMD Ontwerpers en Ingenieurs. Bouwkundig advies en projectmanagement zijn onze voornaamste werkzaamheden 
Wij stellen het juiste team samen om uw project uit te voeren. Door de inzet en samenwerking van onze ingenieurs, tekenaars en specialisten voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij zijn uw strategische partner waar u op kunt rekenen en vertrouwen.

Wie gaat de woning ontwerpen, wat zijn de kosten, wat zijn de mogelijkheden, hoe lang duurt het en wat zijn de regels? Deze zaken worden door ons helder in beeld gebracht. Onze werkzaamheden:

 • Haalbaarheidsstudies
 • Ontwerptekeningen
 • Bouwtekeningen
  • Structuurontwerp, Voorontwerp, Definitief Ontwerp, Werktekeningen, Uitvoeringsontwerp
  • Verkooptekeningen, visualisaties, filmpjes
  • Detaillering voor vergunning en uitvoering
  • Vergunningsaanvraag, WABO
  • Digitaliseren bestaande gebouwen, laserscannen
 • Duurzaamheid
  • EPC, EPG, GPR, duurzaam bouwen, energielabels
 • Building Information Modeling (BIM)
 • Regelgeving/ Normen
 • Bouwbesluit, NEN-EN normen, Bouwen met BIM

AMD investeert in BIM: het Building Information Model. Dit is een digitaal 3D gebouwmodel waarin alle betrokken partijen tijdens het bouwproces hun gegevens opslaan en bijwerken. Dit verbetert de kwaliteit van de samenwerking, minimaliseert de foutkans en zorgt voor een efficiënter bouwproces.