AMD Bouw en Vastgoed is opgericht in 2011 en houdt zich bezig met renovatie, nieuwbouw en projectontwikkeling in de bouwsector.

Maak kennis met AMD bouw

Inmiddels zijn wij door realisatie van verschillende projecten uitgegroeid tot een stabiel bedrijf met een goed gevuld orderportefeuille. Onze vakkennis richt zich op expertise op meerdere gebieden in de bouwsector. Renovatie, nieuwbouw en projectontwikkeling zijn onze vaste doelgebieden. Wij proberen altijd het maximale eruit te halen en klaar te staan voor de klant. De klant is koning en zo blijft dat bij ons. Onze missie is uit te groeien tot een sterk en bekend bedrijf in de bouwsector. Onze visie is dat door bundeling van (vak)kennis en (vakkundige)krachten er altijd een eindproduct kan worden gerealiseerd waarbij tevredenheid een centraal rol speelt.
Bouwkundig advies en projectmanagement zijn onze voornaamste werkzaamheden

Het ontwerpbureau van ons bedrijf is de AMD Ontwerpers en Ingenieurs

Wij stellen het juiste team samen om uw project uit te voeren. Door de inzet en samenwerking van onze ingenieurs, tekenaars en specialisten voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij zijn uw strategische partner waar u op kunt rekenen en vertrouwen.

AMD investeert in BIM: het Building Information Model.

Dit is een digitaal 3D gebouwmodel waarin alle betrokken partijen tijdens het bouwproces hun gegevens opslaan en bijwerken. Dit verbetert de kwaliteit van de samenwerking, minimaliseert de foutkans en zorgt voor een effici├źnter bouwproces.

Bouwvakkers

+

Afgeronde projecten

+

Huizen ontworpen

+