Over Ons
7495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7495,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Over Ons

Maak kennis met AMD bouw

AMD Bouw en Vastgoed is opgericht in 2011 en houdt zich bezig met renovatie, nieuwbouw en projectontwikkeling in de bouwsector.

Inmiddels zijn wij door realisatie van verschillende projecten uitgegroeid tot een stabiel bedrijf met een goed gevuld orderportefeuille. Onze vakkennis richt zich op expertise op meerdere gebieden in de bouwsector. Renovatie, nieuwbouw en projectontwikkeling zijn onze vaste doelgebieden. Wij proberen altijd het maximale eruit te halen en klaar te staan voor de klant. 
De klant is koning en zo blijft dat bij ons. 

Onze missie is uit te groeien tot een sterk en bekend bedrijf in de bouwsector. 
Onze visie is dat door bundeling van (vak)kennis en (vakkundige)krachten er altijd een eindproduct kan worden gerealiseerd waarbij tevredenheid een centraal rol speelt.

Ons doel is iets moois neer te zetten en de maatschappij te helpen naar een tevreden eindproduct.

 Ons kantoor is gevestigd aan de Modemstraat 8, 1033 RW te Amsterdam.

Kom langs om kennis te maken en te zien welke projecten er gerealiseerd zijn.